Boder

Aktivitetshuset Bispen

Bygningen indeholder ikke kun Haderslevs store bibliotek, men også flere værksteder, hvor du uanset køn og alder kan udfolde dine kreative talenter. I værkstederne kan du få gjort kreative projekter til virkelighed, om end det handler om en pude, en kjole, smykker eller måske en stol. Mulighederne er uendelige og uanset hved det måtte være, er der et dygtigt personale klar til at hjælpe dig.

I Bispens koncertsal, Månen, kan du blandt andet opleve arrangementer og koncerter. Hold dig opdateret på deres hjemmeside her.

Bispen indeholder også en café og den er helt sin egen! Den er et populært ”pusterum” med en fantastisk udsigt over Haderslev indre dam, og ligger placeret som et smørhul for Aktivitetshusets og Bibliotekets brugere. Cafeén er en integreret del af Bispens offentlige rum, hvor alle byens borgere er velkomne til at benytte stedets mange forskellige faciliteter