Boder

Pulz Fitness

Mød Pulz Fitness Haderslev til UDAY 2019!

“Pulz Fitness er ikke bare et navn – det er en en mission, et helstøbt koncept for alle, der forventer kvalitet, effektivitet og synlige resultater af deres daglige træning. Hos Pulz Fitness har vi fokus på individet. Vi hylder mangfoldigheden, men holder fokus på hver enkelt deltager. Alle har ret til god og effektiv træning – uanset alder, kropsbygning og fysiske formåen.

Hos Pulz Fitness får du personlig kontakt med din holdtræner, og vores mål er, at alle skal have en god oplevelse og det bedst mulige udbytte af deres træning og personlige indsats. Pulz Fitness er 650 m2 som er fordelt på 3 sale, reception, lounge område og omklædning/bad. Nyt holdstudie med træningsmuligheder for børn 7-14 år, unge, voksne og familie træning”

Læs mere her